Keerulises seisus Madridi Real valmistub Liverpooli superstaari soetamiseks

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sadio Mane lahkudes peab Mohamed Salah ise Liverpoolis väravate löömisega hakkama saama.
Sadio Mane lahkudes peab Mohamed Salah ise Liverpoolis väravate löömisega hakkama saama. Foto: JASON CAIRNDUFF / Action Images via Reuters

Sel hooajal alla oma võimete mänginud Real Madrid on probleemidele lahendust otsimas uue ründaja näol.

Real on hetkel Hispaania kõrgliigas hoidmas alles üheksandat kohta. Pärast Cristiano Ronaldo lahkumist on meeskonna suurimaks probleemiks just väravate löömine – viimase kuue kohtumisega koduliigas on suudetud lüüa vaid kolm väravat.

Nüüd on Real otsimas probleemile jõudsalt lahendusi. Esmalt on öeldud Hispaania meedias välja, et peatreener Julen Lopetegui saatuse otsustab järgnev koduliiga kohtumine FC Barcelona vastu, kaotuse korral ootab meest ees vallandamine. Nüüd on lisaks teada, et kindel plaan on meeskonda täiendada ka Liverpooli staarründajaga.

Hispaania väljaande Marca väitel on Real pakkunud Liverpoolile Sadio Mane eest 115 miljonit eurot. Selle kasuks räägib fakt, et Reali president Florentino Perez on suur Senegali jalgpallikoondise toetaja. Lisaks üritas Madrid Mane'd oma meeskonda meelitada juba suvel, kuid siis jäi tehing siiski pooleli.

Väidetavalt on Reali meeskonna president öelnud, et tema arvates on vaja ründajate hulgas teha uuendus ning Mane on perfektne mängija, kes suudab täita Ronaldo poolt tühjaks jäetud koha meeskonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles