Tihe nädalavahetus Eesti-Läti korvpalliliigas lõppes Rapla jaoks võidukalt

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla Avis/Utilitas
Rapla Avis/Utilitas Foto: Liis Treimann

Lõppenud nädalavahetusel Eesti-Läti korvpalliliiga raames Lätis miniturneel käinud Rapla suutis pärast laupäevast suurt allajäämist tugevale BK Ventspilsile ennast koguda ning pühapäeval võeti 89:82 võit BK Liepaja vastu.

Kohtumine Liepajas peeti ära üsnagi piiratud ressursiga, kui kahe meeskonna peale käis väljakul kõigest 15 mängijat. Rapla Avis/Utilitas alustas kohtumist paremini ja võitis avaveerandi 8 punktiga. Edasi hoiti küll pidevalt väikest edu, kuid Liepaja tuli kolmanda veerandi keskel korra viigini 51:51, aga päris ette lätlased ennast võidelda ei suutnud.

Kaheksale mehele võimaluse andnud Aivar Kuusmaa hoolealustest kerkis 21 punkti, 8 resultatiivse söödu ja 5 lauapalliga parimaks Rain Veideman, Dominique Hawkins lisas 19 silma ja 4 söötu, Hunter Mickelson 14 punkti, 9 lauapalli ja 3 vaheltlõiget ning Gregor Ilvese kontole kogunes 12 punkti.

Seitsme mängijaga läbi ajanud Liepaja kasuks tõi Justin Johnson 29 punkti, 4 lauapalli ja 4 söötu, Taylor Bessick kogus kaksikduubli 15 punkti ja 13 lauapalli ning Roberts Krastinš lisas 14 silma ning 5 lauapalli.

Liigatabelis on Rapla nüüd kolme võidu ja nelja kaotusega 15 meeskonna hulgas 10. kohal, BK Liepaja (1-6) on eelviimane ehk 14. Rapla järgmine mäng on 3. novembril, kui koduväljakul võetakse vastu TalTechi (3-3) meeskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles