Ogier‘ meelest tuleks Loebi tõttu MM-sarja reegleid muuta (1)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: Pau Barrena

Keeruline. Nõnda kommenteeris viiekordne maailmameister Sebastien Ogier nädalavahetust Kataloonias. Ent ometi suutis prantslane tõusta etapp enne hooaja lõppu MM-sarja liidriks. Ja seda isegi rallit võitmata. «Muidugi tahtnuks olla mina esimene Seb poodiumil, võit libises napilt käest ning see tekitab veidi frustratsiooni. Ent võtan kõik hea meelega vastu,» rääkis Loeb.

Prantslasele oli pinnuks silmas laupäevane päev – rehvilotos läks ta oma valikuga täielikult alt, kui sõitis hommikustel katsetel pehmete rehvidega, ent õhtul olid tal all vihmarehvid. Samuti ei pidanud Ford tema meelest nõnda hästi vastu. «Oleme kõigi seadetega agressiivsed, et kompenseerida meie jõudluse puudust, mis meil minu arvates on. Auto oli veidi liiga madalal ja käis palju mööda maad, mis oli ebatasasematel osadel probleemiks,» selgitas ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles