Viienda MM-tiitli võitnud Hamilton: see võit tuli läbi raske ja vaevalise töö

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: HENRY ROMERO / REUTERS

Lewis Hamilton kindlustas Mehhiko GP-l endale viienda MM-tiitli. Rohkemat on sellest suutnud vaid Michael Schumacher, kes võitis karjääri jooksul seitse tiitlit.

«Ma tunnen end praegu väga imelikult. See võit tuli läbi väga raske ja vaevalise töö mida me kogu meeskonnaga igal etapil koos tegime. Ma olen nii tänulik kõigile neile, kes on sellesse raskesse töösse panustanud, vahendab BBC värske maailmameistri esimesi mõtteid.

«Jõuda sama saavutuseni, milleni Fangiogi Mercedesega jõudis, on minu jaoks tõelisel imeline hetk, ma olen väga uhke,» võrdles Hamilton end Juan Manuel Fangioga, kes samuti viis korda MM-tiitli võitis.

«Minu jaoks oli see viimane sõit muidugi kohutav, Mul oli hea start ja olin valmis võidu nimel sõitma, aga ma ei tea mis siis juhtus. Kui sain aru, et tulemust siit ei tule, üritasin lihtsalt kindlalt lõpuni sõita ja masina koju tuua,» rääkis neljandal kohal lõpetanud Hamilton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles