Hunt jäi Coltsi võidumängus nullile, tiimikaaslane murdis NFLi ülima rekordi

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (92) koos tiimikaaslastegga Adam Vinatieri (4) rekordit tähistamas.
Margus Hunt (92) koos tiimikaaslastegga Adam Vinatieri (4) rekordit tähistamas. Foto: Kyle Terada/USA Today Sports/Scanpix

Indianapolis Colts sai ameerika jalgpalli profiliigas NFL kirja hooaja kolmanda võidu, kui võõral väljakul tehti sotid 42:28 selgeks Oakland Raidersiga. Margus Hundi jaoks oli taas tegu üpris rahuliku mänguga, sest valdava osa matšist veetsid väljakul Coltsi ründemängijad.

Statistikas nullile jäänud eestlase kõige märkimisväärsem mängumoment oli hoopis tema äpardus, kui ta jõudis küll 21:21 viigiseisul vastaste mängujuht Derek Carrini, kuid tollel õnnestus osavalt meie mehe embust vältida ja sealt veel touchdownini viinud vise teha. Õnneks mängu saatust see ei otsustanud, sest mängujuht Andrew Luck oli 21:0 võidetud viimasel veerandil heas hoos ja ka Coltsi kaitsjad lõpetasid otsustavatel hetkedel Raidersi rünnakud kiirelt.

Coltsi poolelt tegi NFLi ajalugu 45-aastane Adam Viniatieri, kellest sai 2548 löödud punktiga  liiga läbi aegade kõige resultatiivsem mängija. Varasem rekord kuulus 2544 silmaga Morten Andersenile, samuti lööjale, kelle karjäärid NFLis kipuvad vähese kontakti võrra ülejäänud mängijatest pikemad. Viniatieri tegi näiteks oma debüüdi NFLis aastal 1996 ja liitus kümme aastat hiljem Coltsiga.

Järgmine nädal on Coltsil mänguvaba. Väljakule naastakse 11. novembril, kui võõrustatakse Jacksonville Jaguarsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles