Hispaania meedia: Lopetegui vallandamine on vaid aja küsimus

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julen Lopetegui.
Julen Lopetegui. Foto: Manu Fernandez / AP

Hispaania väljaanne Marca kirjutab, et Madridi Reali jalgpalliklubi vallandab esindusmeeskonna peatreeneri Julen Lopetegui ja määrab ametisse Antonio Conte.

Real jäi pühapäeval Hispaania meistrivõistluste kümnendas mängudevoorus võõral väljakul 1:5 alla Barcelonale – järjekordne kaotus pani Hispaania suurklubi presidendi Florentino Perezi tegutsema. Marca andmetel kutsus Perez kokku klubi juhtkonna, et vormistada Lopetegui vallandamine.

Lopetegui kommentaarid pärast kaotust Barcelonale: «Ma olen kurb ja see on keeruline, aga praegu on alles oktoober ja ma arvan, et suudame sellest välja rabeleda. Ma usaldan oma mängijaid. Meil on olnud palju vigastusi, aga nad leiavad mänguvormi. Suudan seda gruppi edasi juhtida.»

Kolmapäeval peetavas Hispaania karikavõistluste kohtumises Melillaga juhendab Reali ilmselt duubelmeeskonna peatreener Santiago Solari, kuid seejärel võtab Reali juhtohjad üle Londoni Chelsea ja Torino Juventuse ekstreener Conte.

Real paikneb kümne vooru järel Hispaania kõrgliigas 14 punktiga alles üheksandal kohal, seejuures viimase viie mänguga teenitud vaid üks punkt. Liider Barcelona jääb juba seitsme silma kaugusele. Meistrite liiga alagrupiturniiril on Real võitnud kolmest mängust kaks ja hoiab kuue punktiga esikohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles