Neymar kiitis PSG peatreenerit Mbappe pingile jätmise eest

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas Tuchel ja Neymar.
Thomas Tuchel ja Neymar. Foto: JOHN SPENCER/SIPA / JOHN SPENCER/SIPA

Paris Saint-Germaini peatreener Thomas Tuchel sai kiidusõnu meeskonna ründajalt Neymarilt selle eest, et Tuchel otsustas Kylian Mbappe pingile jätta.

PSG pidas nädalavahetusel koduliigas kohtumise Marseille'ga. Enne mängu toimunud kohtumisele jäid hiljaks nii ründaja Mbappe kui ka Adrien Rabiot. Selle tõttu otsustas peatreener Tuchel mehed põhikoosseisust välja jätta ja nende asemel kasutada väljakul Eric-Maxim Chupo-Motingi ning Julian Draxlerit.

Neymar oli peatreeneri otsusega rahul ning kiitis Tuchelit: «See oli hea otsus jätta Mbappe pingile. Ta peab õppima ajakavadest kinni pidama ja reegleid austama. Kui peatreeneri ajakava ja reegleid mitte austada, kukub meeskond kolinal kokku.»

«Nii Mbappe kui ka Rabiot teavad, et nad on head mängijad ja meie meeskonnale vajalikud. Kogu meie meeskond kannatas nüüd nende pärast. Muidugi lõpuks lasti Mbappe mängu ja tema aitas meie meeskonna võidule,» rääkis Neymar.

Avapoolaeg mängust lõppes 0:0 viigiga, aga teisel poolajal tuli väljakule Mbappe, kes juba viis minutit hiljem PSG juhtima viis. Hiljem vormistas Draxler mängu lõppskooriks 2:0. PSG juhib liigat 33 punktiga, teist kohta hoiab liigas Lille, kes on kogunud 25 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles