Ecclestone: Mick Schumacherist võib saada Mercedese või Ferrari piloot

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone
Bernie Ecclestone Foto: HOCH ZWEI/imago/HochZwei/Scanpix

Vormel 1 sarja endine juht Bernie Ecclestone loodab, et Michael Schumacheri poeg Mick saab juba lähitulevikus võimaluse Vormel 1 sarjas.

Sel aastal eestlaste Jüri Vipsi ja Ralf Aroniga Vormel 3 sarjas võidu kihutanud Mick Schumacher suutis hooaja lõpus näidata suurepärast hoogu ning tõusta sellega Vormel 3 sarja meistriks. Pärast seda on paljud Vormel 1 sarja tegelased hakanud noort Schumacherit sarja tahtma.

Nii avaldas ka pikaaegne F1-sarja juht lootust, et Schumacher oma võimaluse lähiajal saab: «Mick on tegemas fantastilist tööd. Ta on lähedal Vormel 1 sarja jõudmisele. Usun, et ta võib ühel päeval olla ka Mercedese või Ferrari piloot.»

Juba hetkel seostatakse Schumacherit Red Bulli tütarmeeskonna Toro Rossoga, kuid pigem jääb 19-aastase sakslase jaoks tuleval aastal veel Vormel 1 sarja uks suletuks. Vaatamata sellele, on tippmeeskonnad Schumacheri tegemistel selgelt silma peal hoidmas.

Mercedese pealik Toto Wolff on varem välja öelnud, et Schumacher on nende vaateväljas: «Oleme noori jälgimas ja Schumacher on vaieldamatult üks tähelepanuväärsemaid piloote. Usun, et ühel päeval võib ka tema saada F1 sarja parimate sõitjate hulka.»

Lisaks on oma tähelepanu näidanud üles ka Ferrari: Me näeme tulevikus seda, kas Schumacher võib saada Ferrari piloodiks. Kuidas me saaksime siin meeskonnas sellise perekonnanimega sõitjale «ei» õelda?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles