Endine F1-sarja piloot: Hamilton loobub lähiajal sarjas sõitmisest

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Coulthard
David Coulthard Foto: Savostyanov Sergei / TASS

EndineVormel 1 sarja piloot David Coulthard usub, et viienda MM-tiitli võitnud Lewis Hamilton loobub lähiajal ka sarjas sõitmisest.

«Ma ei oleks üldse üllatunud, kui Hamilton lõpetab 2020 aastal karjääri. Selleks ajaks on ta 35-aastane ning ilmselt mõistab, et tema aeg sarjas hakkab mööda saama,» pakkus Coulthard omapoolse ennustuse välja the Telegraphile.

«Ta on selleks ajaks sõitnu juba üle 260 sõidu, mida on küll ja veel. Lisaks on näha mitmeid märke, et ta valmistub eluks pärast F1-sarjas osalemist. Näiteks on ta hakanud osa võtma mitmetest reklaamiga seotud üritustest,» rääkis Coulthard.

«Ta tahab ilmselt luua oma enda äri, mis ei tähendaks, et ta ise igalpool ümber maailma käima peab. Ta teeb endast brändi ja tal on olemas see võimalus, kuna ta on üle maailma tuntud ikoon,» lausus endine Vormel 1 sarja sõitja.

Hamilton ise oli oma raske tööga saavutatud MM-tiitli üle loomulikult õnnelik ning uskus, et sel aastal said otsustavaks aastatega korjatud kogemused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles