Madridi Reali põhimees ei soovi tõenäolise uue peatreeneriga koostööd teha

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Madridi Reali väravavaht Thibaut Courtois.
Madridi Reali väravavaht Thibaut Courtois. Foto: Pavel Golovkin / AP / Scanpix

Madridi Real on pärast Julen Lopetegui vallandamist otsimas uut peatreenerit. Peamine kandidaat Lopetegui kohale on aga ühe põhikoosseisu mängija jaoks vastuvõtmatu.

Real teatas oodatult, et meeskonna peatreener Lopetegui on vallandatud pärast kohutavat hooaja algust, kui meeskond suutis koguda Hispaania kõrgliigas esimese kümne kohtumisega vaid 14 punkti ning nii hoitakse liigas üheksandat kohta.

Nüüd on Real uue peatreeneri otsinguil ning hetkel on peamiseid variante peatreeneri kohale kaks: Tottenhami peatreeneri rollis olev Mauricio Pochettino ja endine Chelsea juhendaja Antonio Conte. Kuna aga Pochettinol on aga Tottenhamiga sõlmitud pikk leping, siis suure tõenäosusega saab just Contest uus Reali peatreener.

Hispaania ajalehe El Pais'i andmetel on aga sellest uudisest kuuldes tõeliselt häiritud meeskonna esiväravavaht Thibout Courtois, kes mängis Chelsea's kaks hooaega ajal, kui Conte Inglismaa klubi juhendas. Kuuldavasti olid Courtois' suhted Contega küllaltki keerulised.

Väidetavalt on Madridi plaan põhjustamas belglasest väravavahil suurt stressi ning viimases hädas on ta pakkunud meeskonnale välja variandi, et Madridi peatreeneriks võiks saada Belgia jalgpallikoondise peatreener Roberto Martinez.

Siiski on viimaste andmete kohaselt Madridi meeskond pakkumas Contele kahe aasta pikkust lepingut.

Tagasi üles