Postimees TV: Messist unistav Milano Inter hoiab Itaalia liigas Juventuse tempot

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Itaalia kõrgliigas alistas Milano Inter 3:0 Rooma Lazio ja jätkab tabelis teisena. Ühes Napoliga ollakse jätkuvalt Torino Juventuse lähimad jälitajad, ehkki tiitlikaitsjal on kuuepunktiline edu. Lazio, kes jääb Juventusest maha juba kümne punktiga, on neljas.

Interi eest alustas skoorimist ja ka lõpetas selle Mauro Icardi, tema kahe tabamuse vahele mahtus Marcelo Brozovici värav. Icardi on nüüd löönud viimase nelja mänguga kuus väravat, eelmisel hooajal kostitas argentiinlane vastaseid 29 ja aasta varem 24 tabamusega.

Läinud nädala lõpus sai klubi ka uue presidendi, kui hiinlasest ärimehelt Zhang Jidongilt võttis ohjad üle tema poeg Steven Zhang. Vaid 27-aastane Zhang on juba jõudnud mõista anda, et tahab teha Interist taas Euroopa suurjõu ning on valmis selle nimel hankima ka kõige nimekamaid mängijaid. Kui temalt küsiti, kas Inter julgeb unistada näiteks Lionel Messi palkamisest, vastas Zhang: «Kui turul tekib võimalus meeskonna taset tõsta, ei vaata me tagasi. Ma ei saa ühegi nime kohta midagi lubada, aga püüame iga võimaluse ära kasutada. Unistused ei saa alati teoks, aga selle meeskonnaga võivad juhtuda parimad asjad,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles