Norra tippkahevõistlejad jäid suusakuurorti lõksu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan Schmid.
Jan Schmid. Foto: Matthias Schrader / AP / Scanpix

Norra kahevõistlejad Jan Schmid ja Magnus Krog sattusid Põhja-Itaalias treenides ootamatult loodusjõudude meelevalda.

 Schmid teatas Twtteris, et mäestikulaager Val Senalesis asuvas Kurzrasi külakeses muutub ilmselt plaanitust pikemaks. Nimelt on mudavoolud blokeerinud ainsa tee, mida mööda mäest alla pääseb. Nii peavad mehed nüüd lennupiletd ümber vahetama ja ootama. Val Senalisesse saabuti Innsbruckist 14. oktoobril ja esialgu plaaniti seal veeta kaks nädalat.

Aftenposten sai pika proovimise järel Schmidiga lõpuks kontakti. «Täna olime toas. Põhja-Itaalias möllab viimastel päevadel torm ja maalihe sulges tee. Elektrivool on ära, kuid hotellis tuleb see aeg-ajalt tagasi. Mobiililevi ja internetiühendus on kehvad. Loodetavasti suudetakse tee tänase päevaga vabastada, aga eks näis,» kirjutas norralane. Oma Twitteri-postituses suutis ta siiski rõõmsat meelt säilitada: «Ega muud teha pole kui aega surnuks lüüa, aga suusahüppajatena oleme õnneks seda piisavalt treeninud!»

MK-sari algab 23. novembril Rukal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles