Postimees TV: kae, millise tsirkusega tegeleb nüüd kunagine maailma ohtlikem naine (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ronda Rousey sai pärast tosinat võitu võitlussarjas UFC külge maailma kõige ohtlikuma naise tiitli. Järgnesid aga kaks koslepit – esmalt veristas teda Holly Holm ja kui aasta hiljem oli ameeriklanna valmis taas ringi astuma, siis sai ta tuupi Amanda Nunesilt. Tõenäoliselt on sellega Rousey karjäär profisportlasena ka lõppenud.

Tänapäeval näeb Rouseyt rohkem maadlusmatil – ja mitte sellisel, kus võistleks Epp Mäe. Naine teenib miljoneid wrestlingu-sarjas WWE. Tegu on üritusega, mis nõuab osalejatelt tippsportlastega sarnast vormi, aga spordiks seda nimetada ei saa, sest hoolikalt koreografeeritud meelelahutuslike matside tulemused on ette teada.

Möödunud nädalavahetusel pidas WWE maha esimese ainult naistele mõeldud tasulise võitlusõhtu WWE Evolution, kus teiste daamide seas astus ringi ka Rousey, kellele kuulub praegu WWE Raw naiste «meistrivöö».

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles