Madridi Reali tabas järjekordne tagasilöök: põhimees vigastusega nädalateks väljas

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raphael Varane
Raphael Varane Foto: GABRIEL BOUYS / AFP

Madridi Reali niigi raske hooaeg ei ole saamas paremat jätku – meeskonna kaitseliinis põhirolli täitev Raphael Varane peab vigastuse tõttu nädalateks väljakult eemale jääma.

Prantslasest kaitsja tegi nädalavahetusel kaasa Hispaania kõrgliigas kohtumises Reali ja Barcelona vahel, kuid pidi jalavigastuse tõttu pärast esimest poolaega mängust lahkuma. Hiljem teostatud uuringud näitasid, et olukord on kardetust hullem.

Pärast uuringutel käimist teatas klubi, et Varane vigastas viimases kohtumises lähendajalihast, mis on rahvasuus tuntud kui kubemelihas. Hispaania raadiojaama Cadena Cope andmetel jääb Varane väljakult eemalte vähemalt neljaks nädalaks.

Madridi Reali olukord sellega lihtsamaks ei muutu. Hispaania kõrgliigas ollakse kümne mängu järel hoidmas alles üheksandat kohta. Lisaks lasti lahti meeskonna peatreener Julen Lopetegui, keda asus asendama Santiago Solari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles