Leicester City andist teada, millal on meeskond uuesti valmis väljakule tulema

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leicester City mängijad klubi omanikku mälestamas.
Leicester City mängijad klubi omanikku mälestamas. Foto: PETER NICHOLLS / REUTERS

Leicester City jalgpalliklubi andis teada, et peab nädala lõpus esimese kohtumise pärast meeskonna omaniku Vichai Srivaddhanaprabha hukkumist helikopteriõnnetuses.

Meeskonna omanik Srivaddhanaprabha hukkus, kui tema isiklik helikopter kukkus alla Leicesteri staadioni kõrvale pärast Inglismaa kõrgliiga kohtumist Leicesteri ja West Hami vahel. Peale Srivaddhanaprabha hukkus õnnetuses veel viis helikopteris viibinud inimest.

Leicester City ja Southamptoni vahelindl liigakarika kohtumine on edasi lükatud, samuti ka duubelmeeskonna mäng Rotterdami Feyenoordiga. Nüüd kinnitas Leicester City, et laupäeval on meeskond taas valmis mängima, kui võõrsil kohtutakse Cardiffiga.

Kokkuleppe kohaselt peetakse enne kohtumise algust ka minuti pikkune leinaseisak ning lisaks kannavad kõik Leicesteri mängijad musta käepaela leina märgiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles