Madridi Reali uus peatreener Solari: mängijatel on aeg end tõestada

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali jalgpallimeeskonna peatreeneri kohusetäitja Santiago Solari.
Madridi Reali jalgpallimeeskonna peatreeneri kohusetäitja Santiago Solari. Foto: Emilio Naranjo/Epa

Madridi Real asendas pärast ebaõnnestunud hooaja algust peatreeneri Julen Lopetegui ajutise treeneri Santiago Solariga, kes valmistub esimeseks kohtumiseks klubi peatreenerina.

Lopetegui vallandati pärast 1:5 kaotust Barcelonale ning ajutiselt on tema rolli üle võtnud 42-aastane argentiinlane Solari, kes juhendas varasemalt Madridi duubelvõistkonda. Kolmapäeval kohtub Madrid karikavõistlustel kolmanda liiga meeskonna Melillaga, millest saab Solari esimene kohtumine klubi peatreenerina.

«Mängijad on kogu toimunu pärast veidi häiritud, aga nad soovivad kõik praegust olukorda parandada ja paremaks muuta,» rääkis Solari karikamängueelsel pressikonverentsil.

«Realis on olemas meeskonna täis meistreid, tõeliseid võitlejaid. Nad on mängijad, kes on andnud endast väga palju selle klubi heaks. Mõned hetked on veidi keerulisemad, aga see on koht, kus mängijad saavad end tõestada,» lausus Solari.

«Mina isiklikult üritan olla meeletult positiivne. See on minu jaoks hea võimalus ja kogu klubi on tegelikult suurepärane. Ma ei ütle seda nüüd selle pärast, et olen peatreener. Olen selles meeskonnas mänginud ja pärast karjääri lõppu ka muid asju teinud,» seletas Solari enda poolset panust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles