Verstappeni isa: Max ei saanud magada, sest oli Ricciardo käitumise peale tulivihane

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo ja Max Verstappen.
Daniel Ricciardo ja Max Verstappen. Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images/Scanpix

Vormel 1 sarja Mehhiko GP võitnud Max Verstappen lausus kohe pärast sõitu, et magas eelneval ööl halvasti. Nüüd väitis piloodi isa, et halva une põhjuseks oli viha meeskonnakaaslase Daniel Ricciardo peale.

«Kui ma Maxi pühapäeva hommikul kohtasin, lausus ta mulle kohe, et magas öösel väga halvasti. Ta oli häiritud, et ei saanud esimeselt stardikohalt alustada ja ta ei olnud päris rahul Red Bulli autoga,» rääkis Verstappeni isa Jos Hollandi meediale.

«Kõige rohkem häiris tema und aga mõte Ricciardost. Ta oli meeskonnakaaslase peale tõeliselt vihane. Maxi arust tähistas Ricciardo kvalifikatsioonivõitu nagu oleks ta tulnud maailmameistriks, mis oli kohatu,» rääkis Jos Verstappen.

Verstappen startis võistlusele eesmärgiga koht kätte näidata ja võita ning see ka hollandlasel õnnestus. Ricciardo pidi aga võistluse pooleli jätma masina tehniliste probleemide tõttu, mis omakorda austraallase välja vihastasid.

«Ma ei näe enam mõtet kahte viimast etappi kaasa sõita. Ma olen sellest jurast nii väsinud. Alati juhtub pühapäeviti midagi minu masinaga, mul pole selleks ühtegi selgitust. Ma ei tea, minu masin... andke see lihtsalt Pierre Gasly'le, las tema sõidab sellega, mida olen sellest tüdinenud,» lausus Ricciardo pärast võistlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles