Ameerikasse mängima asunud Rooney: saan siin elada nagu tavaline inimene

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney
Wayne Rooney Foto: Tony Quinn / ZUMAPRESS.com

Sel suvel Ameerikasse DC Unitedi meeskonda mängima läinud Wayne Rooney naudib Ameerikas mängimist ja elamist täiel rinnal.

«Teadsin juba siia tulles, et liiga ei ole kerge, mängijad on füüsiliselt tugevamad. Pean tunnistama, et mängijate individuaalsed oskused ja meeskonna kokkumäng on palju parem, kui ma siia tulles arvasin. Mul on küll Ameerikas suur vastutus hästi esineda, aga see meeldib mulle väga ja ma naudin seda kõike täiel rinnal,» lausus Rooney BBC-le.

«Siin elamine on minu ja minu pere jaoks veidi lihtsam, kui seda oli Inglismaal. Siin ma saan rahus minna poodi või osta kuskilt kohvi ilma, et ma peaks üleliigse tähelepanu eest muretsema. Inglismaal see võimalik ei olnud, siin aga ei tunne väga paljud mind,» seletas Rooney.

«Jalgpall pole nende jaoks suur ja tähtis spordiala. Neile läheb rohkem korda NBA ja NFL. Siin saan ma vabalt minna perega välja ja viita aega, millega ma liigselt harjunud ei ole, aga teistpidi on see väga meeldiv,» lausus Rooney.

«Jah, ma oleksin saanud sama teha ka Inglismaal, ma ei ütle et elu seal oli kohutav või midagi seesugust, aga inglaste jaoks on jalgpall ikkagi kõige tähtsam spordiala ja sellega kaasneb suur tähelepanu. Seal mul ei olnud võimalust minna lastele lasteaeda järgi ja siis teha just seda, mida lapsed soovivad,» seletas Rooney olukorda.

Rooney on DC Unitedi eest mängides löönud selle hooajaga MLS-is 14 väravat aidates oma meeskonna Idakonverentsis plat-offi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles