Müncheni Bayern sai karikavõistlustel raske võidu neljanda liiga meeskonna vastu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Franz Pfanne ja Thiago õhuvõitluses
Franz Pfanne ja Thiago õhuvõitluses Foto: Martin Meissner / AP

Müncheni Bayern kohtus Saksamaa karikavõistlustel tugevuselt neljanda liigas mängiva Rödinghauseniga, kelle vastu saadi vaevaline 2:1 võit.

Esimesel poolajal tundus Bayernil kõik kontrolli all olevat ja kohe alguses oli näha, et vastast alahindama ei tuldud. Tegelikult näitas seda ka koosseis, kuna platsil oli suur osa põhimeestest. Sandro Wagner viis Bayerni mängu juhima juba 8. minutil.

Varajane juhtvärav ei tähendanud aga seda, Bayern järgi annaks ja nii teeniti 13. minutil penalti, millest Thomas Müller meeskonna 2:0 juhtima viis. Poolaja lõpus oli Bayernil ideaalne võimalus kohtumise saatus kindlalt ära otsustada, kuid Renato Sanches ei suutnud penaltit realiseerida ja nii mindi poolajale Bayerni 2:0 eduseisus.

Teist poolaega alustas aga hästi hoopis Rödinghausen ning nii lõi Linus Meyer 47. minutil ühe värava tagasi. Kuigi pärast seda suutis Bayern taas domineerida, ei õnnestunud neil kolmandat väravat lüüa ja lõpuks istuti kohati neljada liiga meeskonna vastu umbkaitses. Siiski ei õnnestunud Rödinghausenil teist väravat lüüa ja nii pääses Bayern 2:1 võiduga edasi järgmisesse vooru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles