Video: härrasmehelik Djokovic aitas hädas pealtvaatajat, mõistmatu publik lasi aga vilet

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic.
Novak Djokovic. Foto: Gonzalo Fuentes / Reuters / Scanpix

Serblane Novak Djokovic näitas Pariisi tenniseturniiril taas oma hoolivamat külge, abistades pealtvaatajat, kellel mängu ajal halb hakkas.

Djokovic oli teise ringi mängus portugallase João Sousa vastu ees 7:5, 5:1, kui pukikohtunik mängu katkestas. Publiku seas oli halb hakanud vanemal mehel, keda turgutati veega, enne kui arstid ta enda hoole alla viisid. Djokovic tõi aga mehele pingi pealt oma rätiku, et too saaks nägu kuivatada. Paraku ei mõistnud Pariisi kannatamatu publik kohe probleemi olemust ja reageeris toimuvale esialgu vilekooriga, arvates ilmselt, et pealtvaataja ei suutnud lihtsalt piisavalt kiiresti istekohta leida ja segas mängu.

Kolmandas ringis Damir Dzumhuriga kohtuv Djokovic jahib võimalust tõusta esmaspäeval avaldatavas uues maailma edetabelis esikohale. Selleks peab ta Pariisis saama lihtsalt parema tulemuse kui Rafael Nadal. Kui mehed peaksid välja langema samas ringis, jääb esireketiks hispaanlane, kes kohtub täna teise ringi mängus kaasmaalase Fernando Verdascoga. Viimati käis Nadal väljakul septembri algul lõppenud US Openil, kus pidi poolfinaalis andma loobumisvõidu Juan Martin del Potrole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles