Sildaru jäi trumpalal X-mängude kutsest esialgu ilma

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru.
Kelly Sildaru. Foto: Miles Holden

Kelly Sildaru saab pärast aastast vigastuspausi taas võistelda talvistel X-mängudel. Eesti parim talisportlane sai Aspenis toimuvale ekstreemspordiaasta tippsündmusele kutse Big Air võistlusele, kus ta on teeninud kaks X-mängude hõbemedalit. Pargisõidus, kus Sildaru on kahel korral jäänud alistamatuks, ta esialgu kutsutute seas pole.

Kuigi ESPNi ametlikus pressiteates on Sildaru üks kümnest eritähelepanu pälvinud sportlasest, ei leia tema nime pargisõidus kutse teeninud sportlaste seast. Seal on esimese hooga viis nime: Isabel Atkin, Sarah Hoefflin, Johanne Killi, Tess Ledeux ja Maggie Voisin.

Et Sildaru võiks oma trumpalal X-mängude kutsest ilma jääda, pole ilmselt mõtet aga karta – kui eestlanna näitab MK-sarjas oma tavapärast vormi, potsatab kiri postkastki ilmselt sama kiirelt, kui Lewis Hamilton jõuab F1 GP-l esimesse kurvi. Suurem küsimus on, kas ta saaks võistlema ka rennisõidus. Seal on stardikonkurents tihedam, sest kutse on saanud  Maddie Bowman, Annalisa Drew, Devin Logan, Ayana Onozuka, Cassie Sharpe ja Brita Sigourney.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles