Algas konkurss «Eesti Aasta Spordivabatahtlikud 2018»

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4. augustil toimunud esimesel Tallinna Ironmanil tegutses üle 1000 vabatahtliku.
4. augustil toimunud esimesel Tallinna Ironmanil tegutses üle 1000 vabatahtliku. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Juba kolmandat aastat kuulutas Rahvusvaheline Spordivabatahtlike Liikumine SCULT välja konkursi «Eesti Aasta Spordivabatahtlikud 2018». Kandidaate saavad kuni 4. novembrini kuues alljärgnevas kategoorias esitada nii eraisikud kui organisatsioonid.

Spordivabatahtlike liikumise SCULT juhi Ott Pärna sõnul ei toimu vabatahtlike abita maailmas ühtegi spordivõistlust. «Mõelgem üheskoos tagasi tänavusele spordiaastale ja toimunud võistlustele, ning seadkem üles parimaid, kes väärivad tunnustust,» sõnas Pärna.

Kandidaate saab esitada järgmistes kategooriates:

  • Aasta Spordivabatahtlik 2018 – peaauhind aasta parimale spordivabatahtlikule Eestis.
  • Aasta Spordivabatahtlik Noor 2018 – spordivabatahtlik vanuses kuni 18 eluaastat.
  • Aasta Spordivabatahtlik Rändur 2018 – vabatahtlikuna kaasa löönud väljaspool Eestit toimunud spordisündmustel.
  • Aasta Spordivabatahtlike Kaasaja 2018 – organisatsioon või eraisik, kes on oma tegevusse (sündmus või klubi) vabatahtlikke eeskujulikult kaasanud või vabatahtlike tööd koordineerinud.
  • Aasta Spordivabatahtlike Sõber 2018 – organisatsioon, ettevõte, bränd või eraisik, kes on spordivabatahtlike tegevusele ja/või spordivaldkonnale laiemalt kaasa aidanud.
  • Aasta Spordivabatahtlike Innustaja Koolis 2018 – haridustöötaja (õpetaja või koolijuht), kes on motiveerinud õpilasi või üliõpilasi osalema vabatahtlikena spordivõistlustel ja spordiklubides.

Konkursi tähtaeg on 4. november. Auhinnakomisjoni kuuluvad erinevad spordivaldkonnaga seotud organisatsioonid ja aktiivsed-sportlikud ühiskonnategelased erinevatelt elualadelt. Võitjad kuulutatakse välja 30. novembril toimuval Spordikorraldajate Inspiratsioonipäeval SCULT Fest 2018. Täpsema info leiad siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles