Leicesteri treener: meeskond ei tule pärast katastroofi väljakule tulemuse peale mängima

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Claude Puel
Claude Puel Foto: PAUL ELLIS / AFP

Leicesteri peatreener Claude Puel on veendunud enne laupäeval peetavat liigamängu Cardiff'iga, et meeskonna jaoks ei ole tulemus pärast muserdavaid sündmuseid tähtis.

Eelmisel laupäeval hukkus klubi omanik Vichai Srivaddhanaprabha koos nelja kaaslasega Leicesteri meeskonna staadioni kõrval, kui nende helikopter ootamatult kontrolli alt väljus ning alla kukkus. Õnnetus juhtus pärast Leicesteri kodumängu West Hami vastu.

Suures leinas olev klubi lükkas edasi toimuma pidanud karikamängu, kuid on nüüd tuleval nädalavahetusel valmis taas tagasi väljakule tulema, kui võõrsil kohtutakse Cardiffiga. Meeskonna peatreener Puel lausus, et Leicester otsustas ise kohtumistega edasi minna, kuigi tulemuste pärast liialt ei muretseta.

"Jalgpalli mängimine ei ole sellel nädalal meie mõtetes. Otsustasime siiski mängida, et tulla väljakule austamaks meest, kes tegi meie meeskonna jaoks nii palju. Teeme seda ka edaspidi tema mälestuseks, tulemused pole hetkel tähtsad," rääkis Puel BBC-le.

Kõik Inglismaa kõrgliiga kohtumised algavad tuleval nädalavahetusel minutilise leinaseisakuga ning mängijad kannavad musta värvi käepaelu mälestamaks õnnetuses hukkunuid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles