Jamaika jalgpalliliidu president: kõik ootavad Bolti koondisesse

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt
Usain Bolt Foto: PETER PARKS / AFP

Usain Bolt pole siiani teeninud välja profilepingut mõnes meeskonnas mängimiseks, aga Jamaika jalgpalliliit loodab siiski endist sprinterit koondises näha.

Kaheksakordne olümpiavõitja Bolt on pikalt treeninud koos Austraalia kõrgliiga meeskonna Central Coast Mariners'iga, kuid siiani lepingut tal ühegi meeskonnaga sõlmitud pole. Siiski on väidetavalt läbirääkimised sama meeskonnaga Boltil käimas. Vaatamata puuduvale lepingule on aga Jamaika jalgpalliliidu president Michael Ricketts mehes vägagi huvitatud.

Ricketts lausus ESPN'ile, et loodetavasti saab Bolt siiski lepingu ning suudab end tõestada piisavalt, et teda ka rahvuskoondisesse kaasata: «Ma olen veidi pettunud, et Usain pole ühegi Jamaika meeskonnaga ühinenud. See oleks meile hea võimalus teda jalgpallurina lähemalt jälgida.»

«Kui ta end tõestab, kutsume ta ka koondise juurde. Me hoiame tema arengul silma peal. Lõpuks teeb otsuse ikkagi peatreener, aga me tahaksime kõik teda koondises võitlemas näha,» lausus Ricketts.

«Usainil on tema kiiruse näol tugev eelis. Kui ta suudaks arendada palliga mängu oskust, oleks ta koondise jaoks kindlasti ülimalt hea täiendus. Mängijad ootavad samuti, et Usain nendega ühineks ja koos väljakul võitleks,» rääkis Ricketts lõpetuseks.

Bolti senine jalgpallurikarjäär Austraalias on kulgenud küllaltki edukalt. Prooviperioodil Central Coast Mariners'is suutis endine sprinter sõpruskohtumises lüüa lausa kaks väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles