Sevilla ei saanud karikamängus jagu kolmanda liiga peksupoistest

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sevilla poolkaitsaj Pepe Mena Villanovense poolkaitsja Borja Garciaga palli nimel võitlemas.
Sevilla poolkaitsaj Pepe Mena Villanovense poolkaitsja Borja Garciaga palli nimel võitlemas. Foto: JERO MORALES / EPA

Hispaania kõrgliiga tippude hulka kuuluv Sevilla ei saanud täna karikamängus jagu kolmanda liiga tasemele kuuluvast Villanovensest.

Kuigi Sevilla oli kogu mängu kindlalt kontrollimas, oldi suuresti hädas väravate löömisega. Sevilla valdas palli 69% osakaaluga ning tegi mängu jooksul kokku 20 pealelööki, millest vaid kolm suudeti raami saada.

Villanovense andis kaitses aga Sevilla ründajatele võrdse lahingu ning nii jäeti kogu Sevilla ründeliin kuivale eesotsas Luis Murieliga, kes sel hooajal värava löönud isegi Barcelonale. Esimene kohtumine lõppes võitlusliku 0:0 viigiga, mis tähendab, et otsustavaks saab meeskondade omavaheline teine kohtumine.

Sevilla on sel hooajal Hispaania kõrgliigas teinud vägagi korraliku hooaja alguses, olles kümne kohtumisega kogunud 19 punkti, millega hoitakse tugevat kolmandat kohta. Villanovense kuulub aga Hispaania kolmandasse liigasse, mis on tegelikult jaotatud veel omakorda neljaks grupiks. Oma grupis on Villanovese aga alles 18. kohal, mis tähendaks hetkel meeskonna jaoks langemist veelgi madalamale.

Teise üllatusena jäi kõrgliigasse kuuluv Espanyol alla teises liigas pallivale Cadiz'i meeskonnale, kes alistasid Dejan Lekici ja Karim Azamoumi väravatest Espanyoli 2:1. Kõrgliigas suurepärast viiendat kohta hoidva Espanyoli värava eest hoolitses Javi Puado.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles