Hispaania noortekoondislane vedas Manchester City karikasarjas veerandfinaali

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester City peatreener Pep Guardiola ja poolkaitsja Brahim Diaz.
Manchester City peatreener Pep Guardiola ja poolkaitsja Brahim Diaz. Foto: CRAIG BROUGH / Action Images via Reuters

Valitsev Inglismaa jalgpallimeister Manchester City jõudis kohalikus liigakarikasarjas veerandfinaali, kui neljapäevases ainsas kohtumises saadi 2:0 jagu Fulhamist.

Mängu mõlemad väravad lõi Manchester City 19-aastane poolkaitsja, Maroko juurtega hispaanlane Brahim Diaz. Esimene tabamus sündis 18. ja teine 65. minutil. Algkoosseisus alustanud päevakangelane pääses puhkama 78. minutil.

Manchester City peatreener Pep Guardiola andis karikamängus paljudele põhimängijatele puhkust. Staarpalluritest käisid väljakul näiteks Vincent Kompany, John Stones, Danilo, Kevin De Bruyne, Leroy Sane, Gabriel Jesus ja Riyad Mahrez.

Diaz siirdus Manchester City akadeemiasse 2013. aastal Malagast 200 000 naelsterlingu (227 843 eurot) suuruse üleminekusumma eest. Ta on esindanud erinevaid Hispaania noortekoondiseid ja muuhulgas käinud City eest väljakul ka Meistrite liiga alagrupiturniiril. City esindusmeeskonna eest tegi andekas poolkaitsja debüüdi 2016. aastal.

Manchester City veerandfinaalivastane selgub paarist Leicester City – Southampton. Lisaks Cityle on koha kaheksa parema hulgas kindlustanud Londoni Arsenal ja Tottenham Hotspur, kes omavahel vastamisi lähevad, ning Middlesbrough, Burton Albion, Londoni Chelsea ja Middlesbrough.

Veerandfinaalpaarid:

  • Londoni Arsenal – Tottenham Hotspur
  • Manchester City – Leicester City/Southampton
  • Middlesbrough – Burton Albion
  • Londoni Chelsea – Middlesbrough
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles