Sponsorid polnud nõus Bolti jalgpallieksperimenti toetama

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt.
Usain Bolt. Foto: DAVID GRAY / REUTERS

Austraalia jalgpalli kõrgliigaklubi Central Coast Marinersi jõupingutused ebaõnnestusid – kaheksakordne olümpiavõitja Usain Bolt jääb suure tõenäosusega lepinguta.

Central Coast Mariners pakkus alates augustist nende juures testimisel viibinud välejalale profilepingut, kuid osapooled ei jõudnud rahalistes tingimustes kokkuleppele. Väidetavalt soovib kergejõustikulegend kolme miljoni euro suurust aastapalka, kuid Mariners ei suuda oma pakkumisega selle lähedalegi küündida. 

BBC kirjutab, et jamaikalane, kes ühes hooajaeelses kontrollmängus lõi Central Coast Marinersi eest kaks väravat, lahkus meeskonna juurest, sest sponsorid polnud nõus Bolti eksperimenti toeteama. Kindel on see, et ilma kolmanda osapoole abita pole Central Coast Mariners suuteline Bolti palkama.

Bolt on pärast kergejõustikukarjääri osalenud ka Dortmundi Borussia (Saksamaa), Sundownsi (Lõuna-Aafrika Vabariik) ja Stromsgodseti (Norra) treeningutel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles