Viljar Voogi kolumn: Tänak ja Kontaveit maksavad miljoneid (1)

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänaku ja Kelly Sildaru juhukohtumine lennujaamas.
Ott Tänaku ja Kelly Sildaru juhukohtumine lennujaamas. Foto: Eero Vabamägi

Kaks üksteisele järgnevat valimist tähendavad, et järgmise kuue kuu jooksul lubatakse eestlastele bussipeatustesse, postkastidele ja ostukeskustesse kleebitud reklaamidel kokku kuu ja tähed. Aga mitte keegi ei astu enam Ansipi ämbrisse ega luba, et Eesti saab varsti viie rikkama Euroopa riigi sekka. Sest kõik poliitjõud mõistavad, et meie sportlastel läheb praegu liiga hästi.

Viimastel aastatel on Eesti majandusel olnud ORA tagumikus. See tähekombinatsioon tähistab meie spordi praegust püha kolmainsust – Otti (Tänak), Ragnarit (Klavan) ja Anetti (Kontaveit). Kui keegi sellest kolmikust möödunud aastal midagi tegi, siis seisatus Eestis kõik muu elu ja pilgud pöörati telerile või nutiseadmele.

Klavan otsustas lõpuks teha riigimeheliku sammu ja minna maailma kõige nimekamast jalgpalliliigast Vahemere päikest nautima ja seega on temale langenud tähelepanu veidi lahtunud. Aga Tänak ja Kontaveit on vutimehest tekkinud augu täitnud oma üha uutesse kõrgustesse kerkivate sooritustega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles