Maailma esireketiks tõusev Djokovici teenis finaalis üllatuskaotuse (1)

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic ja Karen Hatšanov.
Novak Djokovic ja Karen Hatšanov. Foto: GONZALO FUENTES / REUTERS

Pariisi Mastersi tenniseturniiri võitis üllatuslikult 22-aastane venelane Karen Hatšanov, kes alistas 7:5, 6:4 uuest nädalast maailma esinumbriks tõusva Novak Djokovici.

Tegu oli Hatšanovi karjääri neljanda ATP tiitliga. Finaalis lõi ta 31 äralööki ning tegi 27 lihtviga, Djokovici samad näitajad olid 18 ja 24. Ühtlasi lõppes Djokovici 22 mängu kestnud võiduseeria.

«See on minu jaoks tähtis päev. Tegu on minu karjääri ühe suurima tiitliga. On suurepärane lõpetada hooaeg võiduga Novak Djokovici üle,» sõnas maailma edetabelis 18. kohal olev Hatšanov. Uuest nädalast tõuseb ta tabelis 11. kohale.

Djokovic, kes on kogu nädala võidelnud külmetussümptomitega, ei tundnud end ka finaalmatši ajal hästi. «Minu enesetunne pole hea, kuid Karen mängis suurepärase matši ja vääris võitu. Olen kindel, et teda ootab ees suur tulevik.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles