Kopteriõnnetust lähedalt näinud Schmeichel: pean sellega edasi elama

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kasper Schmeichel
Kasper Schmeichel Foto: Simon Galloway / PA Wire/PA Images

Leicester City väravaht Kasper Schmeichel oli üks neist, kes jooksis esimeste seas klubi omaniku Vichai Srivaddhanaprabha hukkumispaigale. Nüüd rääkis ta esimest korda traagilisest sündmusest.

27. oktoobril kukkus Ta ärimehe helikopter Leicester City jalgpallistaadioni kõrval alla. Õnnetuses hukkus kokku viis inimest. Schmeichel vaatas staadionilt helikopteri õhkutõusu ning lehvitas Srivaddhanaprabhale. Loetud sekundid hiljem hakkas kopter õhus kontrollimatult tiirlema ja kukkus alla. Schmeichel jooksis õnnetuspaigale ning soovis kopteris olnuid abistada, ent politsei hoidis teda tagasi.

«See on midagi, mis jääb minuga kahjuks alatiseks. Nägin, kuidas see kõik juhtus. See ei ole küll ilus mälestus, kuid olen klubilt saanud vajalikku tuge. Kõik on olnud väga toetavad,» ütles Schmeichel, kes lendas koos teiste mängijatega Taisse Srivaddhanaprabha matustele.

Schmeichel liitus Leicester City jalgpalliklubiga 2011. aastal. Ta on klubis mänginud üle 300 kohtumise ning oli üks võtmemängijatest 2015/16 hooaja meistritiitli võidus.

Nädalavahetusel alistas Leicester Cardiff City. Soojendusel kandsid klubi mängijad omaniku pildiga särke. «See oli meie jaoks raske, kuid tahtsime niimoodi klubi omaniku perekonda toetada. Tunneme, et kaotasime ka ise pereliikme. Tema oli see, kes meid kõiki kokku tõi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles