Kiivikas jäi esimest korda finaalist välja: lausa imelik tunne on

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Kiivikas.
Ott Kiivikas. Foto: Joakim Klementi

Kulturist Ott Kiivikas võistles eile Roomas, kui astus üles Diamond Cupil. Nii tema kui ka tema fännide jaoks on ilmselt harjumatu, et Kiivikas ei tulnud võistlusel ühelegi auhinnalisele kohale. See oli esimene kord, kui eestlane tänavusel hooajal finaali ukse taha jäi.

«Diamond Cup Roomas on minu jaoks selleks korraks läbi ja lausa imelik tunne on, et seekord ei saagi panna medali ja lipuga pilti. Esimest korda sellel võistlushooajal ei pääsenud ma kummaski kategoorias isegi finaali kuue parema sekka. Tuleb välja, et ma olen ikkagi inimene,» naljatas Kiivikas Facebookis.

Eestlane tõdes, et Rooma võistluse tase oli kõva ning finaali ukse taha jäid ka maailma edetabeli teine ja kolmas mees. Samuti ei võistelnud Kiivikas päris enda kaalukategoorias. «Mastersis oli absoluutkategooria ja meestes -90kg, seega polnud ka päris oma kategooriat kavas. Seepärast läksin ka suurema kaaluga peale,» selgitas ta.

Kiivikas sõnas Facebooki vahendusel, et jõuab veel enne MMi vajalikud korrektuurid teha ning vormi veel paremaks timmida. Positiivse asjaoluna toob ta välja, et jätkab maailma esinumbrina. «Kuna minu järel maailmareitingus olevad mehed ei saanud ka märkimisväärset punktilisa, siis enne viimast etappi, milleks on MM, olen ma jätkuvalt maailma edetabeli liider,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles