Mayweather naaseb võitlusringi!

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather ja Tenshin Nasukawa.
Floyd Mayweather ja Tenshin Nasukawa. Foto: ISSEI KATO / REUTERS

Poksikuulsus Floyd Mayweather andis teada, et naaseb võitlussporti, kui läheb vana aasta õhtul Jaapanis vastamisi kohaliku kikkpoksija Tenshin Nasukawaga.

41-aastane Mayweather on karjääri jooksul võitnud kõik 50 poksimatši. Kuigi ameeriklane on vihjanud, et võib võitlussporti naasta, eeldati, et ta teeb seda vabavõitleja Habib Nurmagomedovi vastu.

Esmaspäeval teatas aga Mayweather, et lõi käed Jaapani MMA promootori Rizin Fighting Federationiga. Küll aga pole veel teada, milliste reeglite järgi ta 20-aastase Nasukawaga võitleb.

«Tahtsin teha midagi teistsugust. Tahtsin oma oskuseid näidata ka väljaspool USAd. Pidasin kõik oma 50 matši USAs,» sõnas Mayweather.

Ameeriklase vastane Nasukawa on Rizini võitlussarjas osalenud nii MMA-s kui kikkpoksis. Vabavõitluses on ta võitnud neljast matšist neli, kikkpoksis 27-st matšist 27, neist 21 nokaudiga.

«Mis puudutab kaaluklassi ja reegleid, siis need räägime paika järgmiste nädalate jooksul,» ütles Mayweather.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles