Mülleri abikaasa sõimas Bayerni peatreenerit: leidsid ka lõpuks aju üles

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisa ja Thomas Müller.
Lisa ja Thomas Müller. Foto: Lennart Preiss / AP

Müncheni Bayerni ründaja Thomas Mülleri abikaasa läks klubi peatreeneri Niko Kovaci sõimamisega nii kaugele, et Müller oli sunnitud tema eest vabandust paluma.

Müncheni Bayern viigistas laupäeval kodustaadionil Freiburgiga. Müller sekkus mängu alles mängu lõppfaasis ning see ajas tema abikaasa Lisa endast välja. «Tal kulus rohkem kui 70 minutit oma aju ülesleidmiseks,» kirjutas ta Instagrami.

Müller proovis oma abikaasa nimel rääkides jääda võimalikult diplomaatiliseks. «See tuli puhtalt emotsioonist. Tagant järele polnud see õige käitumine, aga ta lihtsalt armastab mind. Mis ma teha saan?» ütles Müller.

Kovac kommenteeris teemat järgnevalt: «Siin pole midagi selgitada. See ei olnud ju Thomas, kes selle kirjutas.»

Bayerni jalgpalliklubi otsustas teemat maha rahustades välja anda ka ametliku seisukoha. «Thomas Mülleri abikaasa Lisa läks kohe pärast mängu treeneri Niko juurde ning palus temalt vabandust. Kovac võttis vabanduse vastu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles