Karol Mets jääb vigastuse tõttu rahvuskoondisest eemale: varvas on katki mis katki

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karol Mets
Karol Mets Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondises tähtsat rolli täitev Karol Mets avaldas, et saadud vigastus jätab ta väljakult kõrvale mitmeks nädalaks, mis tähendab, et novembris Rahvuste liiga kohtumistes ta koondist aidata ei saa.

Möödunud nädalal murdis Mets koduklubi juures treeningul varbaluu, mille tõttu tuleb väljakult eemal olla vähemalt kaks nädalat. «Katki mis katki on varvas… Enne eelmist mängu ADO Den Haagi vastu trennis murdus varbaluu, sain süsti abil küll mängu ära mängitud, kuid nüüd peab paar nädalat taastuma,» kirjutas Mets oma Facebooki lehel.

Eesti kohtub Rahvuste liigas 15. novembril Budapestis Ungariga ja 18. novembril Ateenas Kreekaga, mis tähendab Metsa jaoks seda, et koondise juures teda kahes tähtsas kohtumises näha ei saa.

Lisaks mainis Mets ära, et kergelt tema jaoks antud periood ei möödu: «Erilist ravi ei ole, lihtsalt peab puhkust andma. Raske on platsilt eemal olla, aga mis teha – tuleb tagasi tulla veel tugevamana!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles