Karistuspunktidega hädas olev Grosjean: mind koheldakse Vormel 1 sarjas teistest erinevalt

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romain Grosjean
Romain Grosjean Foto: Laszlo Balogh / AP / Scanpix

Haasi piloot Romain Grosjean on Vormel 1 sarjas kolme karistuspunkti kaugusel sõidukeelu teenimisest. Prantslane ise aga arvab, et teda on ebaõiglaselt koheldud.

Haasi piloot Grosejean nõustus, et Hispaania GP-l teenitud karistuspunktid oli õiglased, aga mõnedes teistes olukordades määratud karistused on olnud täiesti ebavajalikud ning Grosjean usub, et teda koheldakse teistest erinevalt.

«Barcelonas tegin ma vea ja kaks karistuspunkti ning kolm ära antud kohta stardirivis oli õige. Usun, et sain piisavalt karistada, kuna ka minu enda sõit oli sellega rikutud. Lisaks oli Charles Leclerci sõit Esteban Oconiga kokkupõrkest juba rikutud,» rääkis Grosjean gpfans-ile.

«Eelmisel aastal Brasiilia GP-l sain kaks karistuspunkti viie sekundiga. Vaadake mis sel aastal (Lance) Strolli ja (Brendon) Hartley vahel Kandada etapi esimesel ringil toimus. Selles olukorras keegi ei saanud karistada. Mina sain karistada Oconiga kokkupõrke eest. Ma ei keeranud kordagi isegi rooli ja olin ikka süüdi,» kurtis Grosjean.

«Singapuris sain kaks karistuspunkti ja viis sekundit trahvi, kuna eirasin korraks sinise lipu reeglit. Antud olukord ei muutnud mitte mingit moodi sõidu tulemust. Väidetavalt on Vormel 1 sarjas parimad sõitjad maailmas. Ma ei ole kindel, sest minu arust poleks sellistel sõitjatel üldse seda vaja,» rääkis Grosjean.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles