Juventuse peatreener: Ronaldo lähedalt karistuslööke enam ei löö, sest temast on paremaid lööjaid (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naisfännid on Cristiano Ronaldo kubeme läikima löönud
Naisfännid on Cristiano Ronaldo kubeme läikima löönud Foto: JASON CAIRNDUFF / Action Images via Reuters

Cristiano Ronaldo on sunnitud Juventuses treeneri soovil mitmetest karistuslöökidest loobuma.

Madridi Realis mängides oli Ronaldol õigus lüüa kõiki karistuslööke, mida ta soovis. Nüüd Juventusega liitudes pole olukord enam sama, mis tähendab, et Ronaldo on pidanud kõikidest lähedalt löödavatest karistuslöökidest loobuma.

Nimelt on Ronaldo saanud korralduse jätta kõik väravalähistelt löödavad karistuslöögid hoopis Miralem Pjanicile ja Paulo Dybalale, kelle löögitehnika on lähemalt löödavate karistuslöökide puhul efektiivsem.

«Ronaldo mõistab, et Pjanic ja Dybala on suurepärased karistuslöökide lööjad. Kokkuleppe kohaselt löövad nemad karistuslööke lähedalt. Kui karistuslöögid on väravast kaugemalt, siis on Ronaldol õigus neid sooritada. Lähedalt löödavad pallid peab ta aga meeskonnakaaslastele jätma,» rääkis meeskonna treener Massimiliano Allegri Itaalia väljaandele Calciomercato.

Ronaldo tuleb Juventuse koosseisus taas platsile kolmapäeval, kui Meistrite liigas kohtutakse Ronaldo vana koduklubi Manchester Unitediga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles