Prantsusmaa meedia: Arsene Wenger asub juhendama AC Milani

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsene Wenger
Arsene Wenger Foto: Adam Davy / PA Wire/PA Images

Pikki aastaid Arsenali peatreenerina veetnud Arsene Wenger on pärast pausi taas valmis peatreeneri rolli asuma. Meeskonnaks on Itaalia tippklubi AC Milan.

Prantslane Wneger veetis Arsenalis kokku 22 aastat, lahkus ametist 2017 aasta suvel. Pärast seda on Wenger pidanud tipptasemel treenerina pausi, kuid France Footballi väitel on nüüd Wenger taas valmis meeskonda juhendama ja nii siirdub ta Itaaliasse, kus võtab üle Gennaro Gattuso koha AC Milani peatreenerina.

Gattuso on juhendanud Milani meeskonda veidi alla ühe aasta. Enne seda oli klubi eesotsas Vincenzo Montella, kes ei tulnud sarnaselt Gattusole oma ülesannetega liiga hästi toime. Milan lõpetas eelmise hooaja Itaalia kõrgliigas alles kuuendal kohal ning sel aastal ollakse pärast 11 mängu neljandal kohal.

Viimastes kohtumistes on Milan näidanud head minekut, kuid vaatamata sellele soovitakse meeskond anda üle Wengerile, kes on Sky Sportsi andmetel valmis asuma peatreeneri rolli 2019. aasta alguses.

Wengeri ülesanne meeskonna treenerina saab olema küllaltki selge – Milan peab uuel hooajal mängima Meistrite liigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles