McGregor Mayweatheri matšist: kelle kuradiga sa vastamisi lähed?

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather ja Tenshin Nasukawa.
Floyd Mayweather ja Tenshin Nasukawa. Foto: ISSEI KATO / REUTERS

Poksija Floyd Mayweather teatas eile, et tuleb taas võitlusringi ning kohtub vana aasta õhtul Jaapanis sealse võitleja Tenshin Nasukawaga. Iirimaa vabavõitleja Conor McGregor ütles uudise peale, et Mayweather on hull mees.

Esmalt tegi McGregor Instagrami tehtud postituses nalja Mayweatheri pressikonverentsil kantud riiete üle. «On see spordidress või saunaülikond? Mis lugu sellega on, kas Tokyos on nii palav? Ega kliimasoojenemine ei ole naljaasi,» ütles McGregor.

Edasi esitas McGregor küsimuse, mis oli ilmselt paljude huulil, kui nad Mayweatheri uuest matšist kuulsid. Küll aga ebaviisakamas sõnastuses. «Mis kurat siin üldse toimub? Kes see väike v*nt sinu kõrval on? Hullumeelne värk, sa oled üks hull vend, Floyd. Aus asi, ilma naljata» ütles McGregor.

41-aastane Mayweather on karjääri jooksul võitnud kõik 50 poksimatši. Kuigi ameeriklane on vihjanud, et võib võitlussporti naasta, eeldati, et ta teeb seda vabavõitleja Habib Nurmagomedovi vastu.

Esmaspäeval teatas aga Mayweather, et lõi käed Jaapani MMA promootori Rizin Fighting Federationiga. Küll aga pole veel teada, milliste reeglite järgi ta 20-aastase Nasukawaga võitleb.

Ameeriklase vastane Nasukawa on Rizini võitlussarjas osalenud nii MMA-s kui kikkpoksis. Vabavõitluses on ta võitnud neljast matšist neli, kikkpoksis 27-st matšist 27, neist 21 nokaudiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles