Kohus piilus Ronaldinho pangaarvele ja leidis sealt kuus eurot

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronaldinho
Ronaldinho Foto: Vitaliy Timkiv / Sputnik/Scanpix

Endise Brasiilia koondise jalgpallivõluri Ronaldinho sattus pahandusse ning kohus läks tema pangakonto kallale. Sealt vaatas vastu aga kõigest kuus eurot.

Ronaldinho ehitas koos oma vennaga Brasiilias keelatud alale hoone ning kohus mõistis vendadele neli aastat kestnud vaidluse järel kahe miljoni euro suuruse rahatrahvi. Ronaldinho aga ütles, et temal seda raha pole ning kohus läks tema pangakonto kallale, kust vaataski vastu tühjus.

Samas ei vasta Ronaldinho elustiil sellele, et tal rahaga probleeme oleks. Viimase paari nädala jooksul on endine jalgpalliäss reisinud reklaamide tõttu nii Hiina kui Jaapanisse. Lisaks lasi spordibränd Nike hiljuti välja temanimelise jalgpallisaapamudeli.

Et Ronaldinho riigist lahkuda ei saaks, konfiskeeris kohus temalt passi. See on halb uudis sõprusmängu «Game of Champions» korraldajatele, sest Ronaldinho peaks osalema 17. novembril Frankfurdis toimuval sõumängul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles