Shaunae Miller-Uibot pärjati uhke auhinnaga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Athletics - Diamond League - Monaco - Stade Louis II, Monaco - July 20, 2018   Bahamas' Shaunae Miller-Uibo celebrates winning the Women's 400m   REUTERS/Eric Gaillard
Athletics - Diamond League - Monaco - Stade Louis II, Monaco - July 20, 2018 Bahamas' Shaunae Miller-Uibo celebrates winning the Women's 400m REUTERS/Eric Gaillard Foto: ERIC GAILLARD / REUTERS

Eesti kümnevõistleja Maicel Uibo abikaasa Shaunae Miller-Uibo valiti Põhja- ja Kesk-Ameerika ning kariibi mere piirkonna kergejõustikuliidu (NACAC) poolt selle aasta parimaks naiskergejõustiklaseks.

Bahamalt pärit sprinter tegi tänavusel aastal 18 starti. 200 meetri jooksus võitis ta kuldmedali IAAFi Teemantliiga sarjas ning lisaks võitis ta kuldmedali ka Rahvaste Ühenduse mängudel. 400 meetri jooksus püstitas Miller-Uibo aasta lõpus uue rahvusrekordi ajaga 48,97.

Aasta parima sportlase valimine NACAC-i poolt toimub nii, et igal riigil on üks hääl. Miller-Uibo valiti parimaks 31 riigi poolt, sealtpoolt tunnustasid teda ka USA, Jamaica ning Kuuba.

Miller-Uibo kandideerib sel aastal lisaks ka aasta suurima auhinna nimel, milleks on Rahvusvahelise Kergejõustikuliidu (IAAF) aasta naissportlase tiitlile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles