Mayweather ja Baruto samal õhtul võitlusringis? Pole võimatu!

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather ja Tenshin Nasukawa pole veel kokku leppinud, milliste reeglite järgi madistama hakatakse.
Floyd Mayweather ja Tenshin Nasukawa pole veel kokku leppinud, milliste reeglite järgi madistama hakatakse. Foto: ISSEI KATO/REUTERS/Scanpix

Eestlastele sai Rizini võitlusspordisari tuntuks siis, kui seal hakkas pärast sumokarjääri lõppu vastaseid tampima Baruto ehk Kaido Höövelson. Alates esmaspäevast teab Jaapani MMA-sarjast aga terve spordimaailm, sest detsembris astub seal ringi (kuri-)kuulus Floyd Mayweather isiklikult.

Profipoksijana 50 matšist 50 võitu saanud Mayweather on juba kolm korda oma sportlaskarjäärile joone alla tõmmanud, aga alati on ta meelitatud taas kindaid kätte panema. Enamasti on ameeriklase naasmismotivatsiooniks olnud hiiglaslikud rahamäed (viimane matš Conor McGregoriga tõi talle sisse üle 250 miljoni euro), aga viimane otsus tundub teistsugune. Mayweather astub 31. detsembril Jaapanis ringi samuti profina vaid võite tunnistanud kikkpoksija Tenshin Nasukawa vastu. Rahamägesid seekord ei paista, 41-aastane Mayweather tahab vaid rahuldada oma ego, proovides jõudu endast kaks korda noorema, aga ka kõvasti kergema jaapanlasega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles