Kassai, kus su silmad on? Jala mättasse löönud Sterling teenis fantoompenalti (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raheem Sterling lendab ilusti, aga täiesti omaalgatuslikult. Ometigi premeeris kohtunik Viktor Kassai pildil nähtavas olukorras Manchester Cityt penaltiga. See otsus võib saada VARi toomisel Meistrite liigasse määravaks.
Raheem Sterling lendab ilusti, aga täiesti omaalgatuslikult. Ometigi premeeris kohtunik Viktor Kassai pildil nähtavas olukorras Manchester Cityt penaltiga. See otsus võib saada VARi toomisel Meistrite liigasse määravaks. Foto: PAUL ELLIS / AFP / Scanpix

Eestlaste poolt palavalt armastatud jalgpallikohtunik Viktor Kassai pakkus taas kõneainet Meistrite liigas, andes Manchester City kasuks olematu penalti.

City juhtis David Silva väravast kodus Donetski Šahtari vastu juba 1:0, kui Raheem Sterling sööstis palliga karistusalasse ja seal kukkus. Kassai näitas 11 meetri punktile ja Gabriel Jesus realiseeriski penalti, tehes seisuks 2:0. Videokordus näitas aga, et Sterling takerdus Šahtari kaitsja Mõkola Matvijenko jalgade asemel hoopis Etihadi staadioni murumätta taha.

Vaata skandaalset olukorda siit.

City võitis lõpuks 6:0 ning ka peatreener Pep Guardiola tunnistas, et tegu oli eksitusega. «Saime sellest kohe aru. Kas Raheem võinuks ka kohtunikule nii öelda? Jah, võinuks. Meile ei meeldi niimoodi väravat lüüa. VAR on vajalik, kohtunik vajaks abi, sest ega nemadki taha ju eksida. Mäng on nii kiireks läinud,» arutles Guardiola. Ent kas ta oleks ka oma mängijale öelnud, et too palli vastase väravavahile sülle veeretaks, kui penalti saadi ebaõiglaselt. «Ei, ükski treener ei ütleks seda. Aga ma olen veel noor, ma õpin,» muigas Guardiola seepeale.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles