Mayweather tegi ootamatu avalduse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather Jr.
Floyd Mayweather Jr. Foto: Handout / AFP

Ameerika ühendriikide poksitäht Floyd Mayweather andis teada, et paari päeva eest välja kuulutatud ametlik kohtumine Jaapani võitlusspordi staari Tenshin Nasukawaga pole siiski kokku lepitud ning enne käimasolevat nädalat polnud ta temast kuulnudki, vahendab ERRi spordiportaal.

Esmaspäeval peeti Jaapanis pressikonverents, kus anti teada, et Mayweather ja Nasukawa kohtuvad Jaapanis 31. detsembril, ent milliste reeglite alusel, jäi täpsustamata. Mayweather viibis küll pressikonverentsil, ent talle oli mõista antud, et matš on vaid «rikastele pealtvaatajatele», kust televisiooniülekannet ei tehta.

«Ma võin teile kinnitada, et mind hoiti täielikus pimeduses selles osas, mis kokkuleppeid oli eelnevalt sõlmitud ning mis olid tehtud minuga rääkimata ja minu nõusolekuta,» rääkis Mayweather. 

Nõnda polegi kindel, kas matš Mayweatheri ja Nasukawa vahel toimub või ei.

Eestlastele sai Rizini võitlusspordisari tuntuks siis, kui seal hakkas pärast sumokarjääri lõppu vastaseid tampima Baruto ehk Kaido Höövelson. Eestlane rääkis hiljuti Postimehele, et Mayweatheri jaoks on peamine, kui maasvõitlust ei tuleks.

«Ma olen üpris kindel, et püsti see matš algab ja lõppeb. Kui palju seal MMAd tehakse … Eks Mayweather peab ikka oma trumpide juurde jääma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles