Whatsappis avastatud afäär viis jalgpalluri võika mõrvani (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Freitas
Daniel Freitas Foto: RUBENSS CHIRI / EPA

Oktoobri lõpus Brasiilia lõunaosas San Jose dos Pinhose linnas tapetud profijalgpalluri Daniel Freitase tappis tema sõbranna armukade isa, vahendab The Mirror.

Freitase moonutatud laip leiti linnakese tänavalt 27. oktoobri varahommikul. Meest oli enne tapmist jõhkralt piinatud. «Tema kaelal oli kaks sügavat haava, nii et pea oli peaaegu maha raiutud. Lisaks olid tema genitaalidel rängad vigastused,» kirjeldas juhtunut uurinud politseinik väljaandele Plan B.

Nüüd on selgunud ka, mis 24-aastase palluriga juhtus, vahendab Mirror. Freitas oli käinud õhtul ööklubis oma sõbranna Allana Brittese 18. sünnipäeval ning jäi sealt lahkudes kadunuks. Kolm päeva hiljem tunnistas Brittese isa Edson Brittes juunior, et tappis Freitase. Miks? Sest Freitas oli maganud tema naise Cristianaga.

Nimelt oli Freitas saatnud oma sõpradele paar tundi enne oma surma Whatsappis pilte, kuidas ta Cristianaga voodit jagab ning kuidagi olid need sattunud ka Brittese kätte. Brittes kaotas enesevalitsuse ning otsustas enne jalgpalluri tapmist teda ka piinata. Seejärel lahkus ta sündmuskohalt, jättes jalgpalluri surnukeha tänava äärde põõsastesse.

24-aastane poolkaitsja Freitas kuulus kõrgliigaklubi Sao Paulo ridadesse, ent veetis kaks viimast hooaega esiliigaklubide Coritiba, Ponte Preta ja Sao Bento eest mängides.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles