Corinna Schumacheri siiras tänukiri andis Michaeli tervise kohta vihje

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Corinna ja MIchael Schumacher 2011. aastal
Corinna ja MIchael Schumacher 2011. aastal Foto: Luca Bruno / AP

Michael Schumacheri traagilisest suusaõnnetusest möödub tänavu detsembris viis aastat, ent tema perekond hoiab infot vormelilegendi tervise kohta jätkuvalt vaka all. Sama harvad on ka perekonna avalikud esinemised, ent suur oli Saksa laulja Sascha Herschenbachi üllatus, kui Michaeli abikaasa Corinna tema kirjale reageeris. 

Herschenbach kirjutas  Schumacherile laulu «Born to fight» ning saatis oma värske CD-plaadi ka Schumacheri perekonnale. Mõistagi ei oodanud muusik, et sealt tuleb mingit vastukaja, kuid suur oli tema üllatus, kui ta avastas hiljuti oma postkastist kirja Corinna Schumacherilt.

«Ma ei oodanud mingit vastust. Tegu oli käsitsi kirjutatud kirjaga ning selle all oli Corinna allkiri. Ta kirjutas, et ta on äärmiselt tänulik ning mu laul aitas raskel ajal teda ja tema perekonda,» rääkis Herschenbach Buntele.

Kuigi kirjas polnud sõnagi mainitud Schumacheri tervisest, oli seal üks lause, mis tähendas, et lootus pole kadunud ning Schumacher jätkab taastumist: «Teame, et Michael on võitleja ning ta ei anna alla.»

2013. aasta 29. detsembril kukkus Schumacher Prantsuse Alpides Méribeli lähistel koos pojaga suusatades peaga vastu kaljut ja sai raske peatrauma. Arstide sõnul oleks ta tõenäoliselt surma saanud, kui poleks kandnud kiivrit.

Kannatanu viidi pärast uuringuid kunstlikku koomasse. 2014. aasta 7. märtsil oli ta jätkuvalt koomas, tema seisund oli kriitiline, kuid stabiilne. 4. aprillil esitas Schumacheri pressiesindaja avalduse, mille kohaselt võis Schumacheri juures täheldada «teadvuseloleku momente», pärast seda, kui teda oli hakatud järk-järgult koomast välja tooma. 2014. aasta juuni keskpaigas tuli ta koomast välja ja täna viibib vormelilegend kodusel ravil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles