Hamiltoni sõnum Leclercile ja Gaslyle: minu kogemuste vastu saada on teil keeruline

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: HENRY ROMERO / REUTERS

Viiekordne maailmameister Lewis Hamilton hoiatas kahte noort ja uljast sõidumeest, Charles Leclerci ja Pierre Gaslyt, kes saavad uuel hooajal võimaluse võidelda kõige kõrgemas tipus.

Kuigi nii Leclerc kui ka Gasly on juba varasemalt Vormel 1 sarjas kaasa löönud, ei ole neil tekkinud siiani võimalust sõita võistlustel võitude nimel. Uuel hooajal aga olukord nende noorte jaoks muutub, kui neist saavad vastavalt Ferrari ja Red Bulli piloodid.

Enim loodetakse vägevaid tulemusi Leclercilt, kes sel hooajal on tõestanud end heast küljest ning uuel aastal saab temast Ferrari läbi aegade üks nooremaid piloote. Ferrari meeskond loodab, et Leclerc koos Sebastien Vetteliga suudavad uuel aastal tiitli nimel võidelda.

Hamilton on valmis uute sõitjatega rinda pistma, kuid usub, et tema kogemused on piisavad noorte sõitjate alistamiseks. «Konkurents on alati teretulnud. Näen neis noortes veidi ennast, kui ma noore ja julgena sarja tegusid tegema tulin,» rääkis Hamilton gpfans-ile.

«Nüüd on olukord veidi erinev, olen sarjas üks vanemaid sõitjaid. Samas tunnen, et mul on olemas endiselt samasugune tahtmine end tõestada, nagu sarja tippu tulevatel noortel. Ma usun, et minu kasuks räägivad kogemused ja neid ei ole võimalik mitte millegagi asendada,» lausus enesekindel Hamilton.

Sel aastal viienda MM-tiitli võitnud Hamilton pole hetkel veel teada andnud, kaua ta Vormel 1 sarjas sõita plaanib. Tõenäoliseks peetakse varianti, et Hamilton jahib võrdset saavutust Michael Schumacheriga, milleks oleks seitse MM-tiitlit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles