Joonas Tamm teenis koduklubiga Euroopa liigas järjekordse viigi

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joonas Tamm Euroopa liigas väljakul
Joonas Tamm Euroopa liigas väljakul Foto: Yorick Jansens / ZUMAPRESS.com

Euroopa liigas ollakse sarnaselt Meistrite liigale jõutud neljandate mängudeni. Joonas Tamm koos Sarpsporgiga tegi Malmöga 1:1 viigi.

Kohtumine Malmö koduväljakul algas võitluslikult, kuid esimese tõsise võimaluse sai Malmö meeskond alles 26. minutil, kui Marcus Antonssoni peaga suunatud löök lendas napilt väravast mööda. Antonsson sai ka teise võimaluse, kuid sel korral suutis Sarpsborgi väravavaht olukorda kontrollida.

Ka teisel poolajal jätkus võitluslik mäng, kuid esimese reaalse võimaluse sai Sarpsborg alles 63. minutil, kui Patrick Mortensen suunas peaga väravasse Ole Jorgen Halvorseni tsenderduse väravasse, viies ootamatult Tamme koduklubi juhtima. Neli minutit hiljem suutis aga Antonsson seisu viigistada. Mängu 76. minutil teenis kollase kaardi ka Tamm. Vaatamata Malmö üritustele lõppes kohtumine 1:1 viigiga.

Alagrupi teises kohtumises viigistas Genk Besiktasega samuti 1:1. Pärast nelja mängu on Genk alagruppi juhtimas seitsme punktiga, Sarpsborg hoiab viie punktiga teist kohta, Malmö on kogunud samuti viis punkti ning asub kolmandal kohal. Alagrupi viimasel Besiktasel on hetkel neli punkti.

Teistes Euroopa liiga kohtumistes alistas Sevilla 3:2 Akhhisari Genclik Spori, Chelsea oli 1:0 parem Batest, värava autoriks oli Oliver Giroud. Lazio alistas põnevas kohtumises 2:1 Marseille. Arsenal leppis Sportinguga 0:0 viiki, AC Milan tegi samuti Viigi Real Betisiga, seisuks jäi 1:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles