Postimees TV: Warriorsi võiduseeria sai Curry vigastuse taustal lõpu

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalliliigas NBA teenis hooaja esimese kaotuse koduväljakul Golden State Warriors, kes jäi 111:134 alla Milwaukee Bucksile.

Hooaega üheksa võidu ja kahe kaotusega alustanud Bucks teenis võidu tugeva kolmanda veerandaja toel, mis võideti 41:28. Võitjate parimana viskas Eric Bledsoe 26 punkti ning andis kuus korvisöötu. Giannis Antetokounmpo arvele kogunes 24 punkti ja üheksa lauapalli.

Warriorsi parim oli 24 punktiga Klay Thompson. Stephen Curry viskas kümme punkti, kuid ei saanud neljast kaugviskest sisse mitte ühtegi. Curry jaoks lõppes mäng oodatust varem, sest ta sai vigastada. Uudiseid Curry vigastuse tõsidusest peaks täpsemalt kuulma pärast MRT uuringut.

Ühtlasi lõppes täna Warrioris kaheksamänguline võiduseeria. Hoolimata sellest teeb Warriors klubi ajaloo paremuselt teist hooaja algust. Esimesest 12 mängust on võetud kümme võitu. Paremini on hooaega alustatud vaid 2015. aastal, mil meeskond võitis 24 esimest kohtumist.

Video situatsioonist, mil Curry vigastada sai:

Kõik mängud

  • Sacramento Kings - Toronto Raptors 105:114
  • L. A. Lakers - Minnesota Timberwolves 114:110
  • Oklahoma City Thunder - Houston Rockets 98:80
  • Phoenix Suns - Boston Celtics 109:116
  • Portland Trail Blazers - L. A. Clippers 116:105
  • Golden State Warriors - Milwaukee Bucks 111:134
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles