Kaldre peab mitmeks kuuks platsi kõrvale jääma

Toimetas Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Kaldre.
Tom Kaldre. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Valga-Valka korvpallimeeskonda tabas hooaja varases faasis tagasilöök, kui kolmapäevasel treeningul vigastas jalga 20-aastane tagamängija Tom Kaldre. 

Täpsemalt tekkis Kaldrel viienda metatarsaalluu väsimusmurd ehk sama vigastus, mis lõpetas ka noormehe möödunud hooaja, kirjutab Basket.ee. Kaldre sõnul ootab teda esimesel võimalusel ees operatsioon. Arstide hinnangul kujuneb tagamehe mängupaus kolme kuni nelja kuu pikkuseks.  

«Pole just ülemäära julgustav uudis. Eriti seetõttu, et tegemist on samal jalal teistkordse vigastusega. Nüüd tuleb päev korraga võtta ja taastusraviga tegelema hakata, et tugevamana tagasi tulla,» sõnas Kaldre Basket.ee-le.

Küsimuse peale, mis võis vigastuse kordumise tekitada vastas eelmisel hooajal Tallinna Kalev/TLÜ-s pallinud mängumees: «Ei oskagi öelda. Olin pärast eelmist vigastust väga kannatlik, ei kiirustanud tagasi ja tegelesin korralikult taastusraviga. Loodan, et operatsioon lõpetab selle probleemi.»

Kaldre lisas naljatledes Postimehele, et kui mullu jäi ta vigastuse tõttu eemale play-off-mängudest, siis tänavu jääb vahele märkimisväärne osa põhihooajast. «Eks ma proovin sellel hooajal play-off’iks terveks saada ja seal meeskonda aidata.» 

Valga-Valka/Maks&Moorits on OlyBet Eesti-Läti korvpalliliigas ühe võidu ja kuue kaotusega hetkel tabeli 14. positsioonil. Nädala alguses vallandas klubi peatreener Armands Misuse ja palkas uueks juhendajaks Kasahstani koondise juhendaja Mihhail Karpenko. Järgmises mängus kohtub Valga reede õhtul kodusaalis Ventspilsiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles