Vollekuningas, kes kahetseb koondisele ei ütlemist

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaare on praegu Rauno Tamme kodu. Kaua ta saarel elab ja töötab, näitab juba aeg.
Kuressaare on praegu Rauno Tamme kodu. Kaua ta saarel elab ja töötab, näitab juba aeg. Foto: Tairo Lutter

Eesti meister. Eesti karikavõitja. Credit24 meistriliiga võitja. Kõik saalivõrkpallis Saaremaa meeskonna nurgaründajana. Veel kord Eesti meister. Ja veel kord Eesti karikavõitja. Rannavõrkpallis koos Kaspar Pomerantsiga.

Summa summarum: 26-aastast Rauno Tammet pole sugugi liig nimetada Eesti absoluutseks vollekuningaks. Istuda korraga viiel troonil pole põrmugi naljaasi.

«Aasta on olnud väga hea, aga kõikvõimsama ma end küll ei tunne,» muigab Tamme. «Sattusin lihtsalt õigel ajal õigesse kohta – Saaremaa on väga hea võist- ja keskkond. Natuke sama lugu rannatiitlitega: pidin koondisesuve kaasa tegema, aga see jäi ära ja nii läksingi lihtsalt meeldivat vaheldust otsima. Tulime Kaspariga üle mitme aasta kokku, tegime neli trenni ja selgus, et tunneme üksteist endiselt läbi-lõhki. Kuigi eks see rannatase on meil praegu nagu on… Sellegipoolest valmistasid esikohad meeldiva üllatuse.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles